Skype paneb välja auhinna suurima rahvusvahelise potentsiaaliga artistile

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Corbis / Scanpix

Tallinn Music Weeki toetaja ja partner Skype on pannud välja preemia festivalil esinevatele Eesti bändidele - rahaline auhind artistile, kel Skype’i, festivali külaliste ja väliskülaliste arvates enim rahvusvahelist potentsiaali. Publik saab oma arvamuse anda alates esmaspäevast festivali leheküljel

www.tallinnmusicweek.ee

.

Skype's Go Change The World Award vääriline bänd peab omama värskeid ideid ja uuenduslikku DNAd. Olema originaalne, silmapaistev ja samas ka piisavalt professionaalne, et lüüa läbi rahvusvahelisel areenil.

Skype’i auhind pannakse välja konkreetse eesmärgiga – pakkuda võitnud bändile võimalus midagi kohe oma karjääri heaks reaalselt ära teha: salvestada video või album, palgata välisprodutsent või saada mõnel muul moel tuul tiibadesse.

Festivali kodulehe külastajatel on võimalus anda oma panus otsustusprotsessi ja hääletada oma lemmiku poolt. Lehel on võimalus tutvuda kogu festivalikavaga ja esinevate artistidega ning anda oma hääl spetsiaalselt selleks loodud Skype’i auhinna osas.

Festivalil esinevate bändide videoid leiab Tallinn Music Weeki ja Skype’i videoriiulil, Youtube kanali aadressil http://www.youtube.com/tallinnmusicweek, kus lisaks festivali kavas olevate bändide videotele võib näha ka vembukaid videotervitusi mõneltki festivalibändilt.

Tallinn Music Week toob kolme õhtu jooksul kümnele erinevale Tallinna klubilavale 65 Eesti bändi. Et publikul oleks pidevalt aimu sellest, mis parajasti teoksil, on festival, visuaaltehnika firma RGB ja Skype'i ühendanud jõud, et luua suurimate ja olulisemate klubide vahele Skype’i videosillad: videoühenduse saavad Von Krahl, No99 Teater, rockiklubi Tapper ja Club Hollywood.

Üle Skype’i videosilla-interneti jookseb visuaalpilt reaalajas nimetatud klubidesse paigaldatud ekraanidele: Von Krahlis olles saad jälgida, milline melu on käimas Tapperis ja vastupidi.

«Kuna bände, klubisid ja lavasid on festivalikavas palju, on hea meel, et appi tuleb nutikas Skype ja ehitab virtuaalse silla tüüpilisse olukorda tänapäeva maailmas «kuidas olla korraga mitmes kohas». Julgustame aga kõigil muusikahuvilistel tutvuda festivali kavaga ning võtta Tallinn Music Weeki kui Eesti muusika kiirkursust ja lõbusat orienteerumismängu kevadises Tallinna öös eesmärgiga näha nii palju bände kui vähegi võimalik!» soovitas festivali korraldaja Helen Sildna.

Skype'i Eesti juht Sten Tamkivi kommenteerib koostööd Tallinn Music Weekiga.

«Nii nagu tarkvara on looming, on seda ka Eesti disain, arhitektuur, finantsteenused ja muusika. Maailmatasemel looming väärib aga võimalust sedasama maailma vallutada. Tallinn Music Weeki toetades tahame anda oma panuse võimsate asjade õnnestumisse.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles