Trikimees võlus telefoni jää sisse

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jürgen Veber
Jürgen Veber Foto: Helin Loik/ Naisteleht

Tänases Kanal 2 saates «Trikimees» pani Jürgen Veber kõigi silme all mobiiltelefoni vaid mõne sekundiga jää alla.

Veber palus ühelt neiult mobiili ning seejärel pani selle kui võluväel jää sisse. Siis palus teisel pealtvaatajal sellele telefonile helistada ning telefon heliseski sealsamas. Et telefon uuesti kätte saada, palus kolmandalt pealtvaatajalt uisku ja toksis neiu telefoni jää seest uuesti välja.

Edasi suundus Veber restorani, kus tellis endale ühe klaaspudelis õlle. Õlle valas klaasi välja ning pudeli mõlemad sildid hõõrus mõne hetkega pudeli sisse teisele poole klaasi.

Loomulikult ei puudunud ka seekordsest saatest üks kaarditrikk. Illusionist lasi pealtvaatajail ära märgistada ühe kaardi, siis selle lauale panna ning ühel pealtvaatajal sigarikarbist sigari valida. Laual lebav kaart vahetus aga vahepeal salapäraselt ära teise kaardi vastu, kuigi märgistus kaardil oli samaks jäänud. Kuna aga sellest ka veel ei piisanud, lõikas Veber katki sigari, mille pealtvaataja oli valinud ning sealt tuli välja tükk sellest samas laual lebanud kaardist. Kõige lõpetuseks tegi trikimees võluväel terveks ka kolmeks lõigatud sigari.

Saate lõpetuseks võttis illusionist lehviku ja lõikas selle suure lihanoaga pikkupidi juppideks. Ning nagu arvata oligi – hetke pärast oli see täiesti terve, nagu midagi poleks juhtunudki.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles