Galerii: Tallinnas avati Tommy Hilfigeri esinduskauplus

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eile õhtul avati Rocca Al Mare keskuse esimesel korrusel Tommy Hilfigeri teine esinduskauplus Eestis. Esmakordselt Eestis jõuab müügile Tommy Hilfigeri uus 2012 sügis-talvine moekollekstioon nii meestele kui naistele.

Stiilse avamispeo raames toimus ka moelavastus, kus Tommy Hilfigeri sügis-talvist kollektsiooni esitlesid modellide hulgas ka Eesti oma superstaarid Liis Lemsalu, Birgit Õigemeel ning teiste hulgas ka stilist Karolin Kuusik. Muusikalist elamust pakkus Liis Lemsalu.

Tommy Hilfigeri 2012 sügis-talvises kollektsioonis domineerivad punakas-pruunid toonid ning segunevad militaar- ja ratsastiil, millel on rock ’n’ roll aktsent juures.

Uues esindupoes pakuvad tõelistele Tommy Hilfigeri austajatele peale naiste-, meeste- ja teksakollekstsioonidele lisaväärtust ka laias valikus lõhna-, prilli-, kella-, pesu-, ehte-, jalanõude ja kottide kollektsioonid.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles