Bruce Dickinson juhib isiklikult Iron Maideni tuurilennukit

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Bruce Dickinson
Bruce Dickinson Foto: WENN

Ansambli Iron Maiden solist, Bruce Dickinson, lennutab bändi eelseisva maailmaturnee vältel isiklikult ansambli koos kaaskonnaga ümber maakera, juhtides Boeing 757 lennukit.

Dickinson on kvalifitseeritud piloot ning seetõttu otsustas Briti ansambel rentida suure lennuki, mis mahutaks lisaks ansamblile ja kaaskonnale ka kogu varustuse ja lavarekvisiidid, vahendab WENN.

«Me oleme reisinud ümber maailma mitmeid kordi ja teinud päris võimsaid tegusid aga see on mitte ainult meie jaoks, vaid kõigi maailma bändide ajaloos esimene kord, kui ansambli solist ise lennukit juhib. Kui meil tuli idee hankida üks suur lennuk kogu ansambli, meeskonna ja varustuse jaoks, ei saanud me aru, kui keeruline see tegelikult on,» ütles Dickinson.

«Aga lõpuks ometi oleme me oma 757 pardal, millele me panime nimeks Ed Force One (ansambli luukerest maskoti, Eddie järgi) ning mina kannan kaptenivormi.»

Iron Maideni maailmaturnee algab homme Indias, Mumbais.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles