LeAnn Rimesi petetud abikaasa on homo?

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
LeAnn Rimes
LeAnn Rimes Foto: AP / Scanpix
Sel nädalal kantrilauljatar LeAnn Rimesi ümber puhkenud sknadaal abikaasa petmise teemal sai hoogu juurde, kuna avalikkuse ette jõudis väide, nagu oleks Rimesi mees homo.

Nimelt helistas reedel ühe Michigani raadiojaama hommikuprogrammi isik, kes väitis, et on lauljanna abikaasa Dean Sheremeti nõbu, kirjutab Wenn.

End Pebblesiks nimetanud naine rääkis raadioeetris, et selles, et Rimes abikaasat pettis, pole midagi üllatavat, kuna Sheremet on lapsest saati homoseksuaalne olnud.

Pebblesi väitel on mehe perekond ammu imestanud, et tolle abielu juba seitse aastat vastu on pidanud.

«Kui olime teismelised, juhtus nii palju asju… Ta on homo. Ta on ilmselt viiendast eluaastast saati homo olnud,» põrutas väidetav sugulane.

«Pereliikmed on selle peale, millal ta kapist välja tuleb, sõna otseses mõttes kihlvedusid sõlminud ja siis ta äkki abiellus!» lisas Pebbles.

Rimesi ja abielus näitleja Eddie Cibriani suhe jõudis avalikkuse ette tänu turvakaamera lindile, millelt on näha, kuidas paarike salajasel kohtingul õhtustades õrnutseb.

Nii Rimesi kui Cibriani esindajad on armuafääri eitanud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles