Autoavariisse sattunud Kertu Jukkum: kaelast käis nõks läbi

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Raadiotäht Kertu Jukkum
Raadiotäht Kertu Jukkum Foto: SCANPIX

«Trammi ees peatudes sõitis mu autole tagant sisse BMW, mille juht ei pannud mind lihtsalt tähele - selles mõttes polnud seal midagi erakordset, selliseid kõkse juhtub Tallinna linnas iga jumala päev, vähemalt paarkümmend kõksu päevas,» meenutab raadiohääl ja tervise-sportlane Kertu Jukkum õnnelikult lõppenud õnnetust eelmisel laupäeval.

«Kõik see juhtus vahetult pärast rulluisumaratoni,» räägib SkyPlusi sportlik saatejuht Kertu Õhtulehele.

«Seoses suure spordipäevaga oli meil sel päeval raadioeeter Vabaduse väljakul, kus ma tegin oma intervjuu ära ja kiirustasin kohe koju, et mitte külmetuda.

Siis see pauk tuligi - esimese hooga arvasin, et pole midagi hullu, aga kui nägin, et tagumisel masinal on õhkpadjad lahti ning et ka mul endal käis kaelast nõks läbi, siis taipasin, et pauk oli ometi tugevam, kui esialgu paistis.»

«Tahaks olla kindel, et mingisuguseid diskivigastusi pole, mis võivad hiljem hakata valu tegema - praegu on kõik okei, aga nagu põrutuste puhul ikka, võivad need alles hiljem välja lüüa,» räägib Kertu, kelle sõnul vajab hoopis suuremat ravi siiski tema auto.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles