Mädanevad hambad ja haavandid: modellisaate võistlejast on saanud inimvare

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jael Strauss ja Dr Phil
Jael Strauss ja Dr Phil Foto: CBS / DrPhilShow

Ameerika modellisaate «America's Next Top Model» endine võistleja Jael Strauss on kuus aastat võidelnud narkosõltuvusega, mis on täielikult hävitanud tema kunagise ilu.

22-aastasena oli Jael lootustandev modell ning Tyra Banksi juhitava saate kaheksanda hooaja üks finalistidest, kirjutab Daily Mail. Nüüd kardab 28-aastase naise perekond, et Jael on kaotamas lahingut metamfetamiiniga.

Viimases meeleheites palusid nad abi telepsühholoog Dr. Phililt, kuid narkomaanist naine ei tahtnud abist midagi kuulda. Kuna Jael elab tänaval, suundusid Dr. Phil, Jaeli vend Brandon ja ema Debbie teda kodulinna otsima. Vastumeelselt nõustus ta koos Dr. Philiga Los Angelesse tulema.

13. septembril eetrisse jõudva saate eelklipis saab näha, kuidas Jael telestuudiost põgeneb. Dr. Phil järgneb talle, öeldes: «See on esimene kord kümne aasta jooksul, kui ma siia välja olen tulnud, ja ma tegin seda selleks, et sinuga rääkida.»

2007. aastal Ameerika modellisaates osalenud Jaelil oli probleeme juba tollal. Modellisaate ajal suri tema sõber narkootikumide üledoosi tagajärjel ning see mõjus noorele naisele rängalt.

Pilte ja videoid saad näha siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles