«Minu mees suudab» avasaate võitsid Mirjam ja Martin

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Homme stardib Kanal 2 uus teleshow «Minu mees suudab».
Homme stardib Kanal 2 uus teleshow «Minu mees suudab». Foto: Kanal 2

Neljapäeval alustas Kanal 2 eetris särav show «Minu mees suudab!».

Nii mõnigi naine ei väsi kelkimast: «Minu mees suudab!». Saatejuhid Kristjan Jõekalda ja Liina Randpere selgitavad välja, kas taolisel bravuuritsemisel ka tõepõhi all on. Mängus on uhke 5000 EUR väärtuseline auhind, mis sisaldab sularaha, viietärni reisi soojale maale ja hulgaliselt luksuslikku kodutehnikat.

Mäng käib nii, et mehed on lukustatud klaaskabiini, kust naisega suhtlemine on võimatu. Naised aga istuvad pokkerilaua taga ja teevad oma meeste võimete ja oskuste peale panuseid. Kas mehepojad ikka suudavad teha kõike seda, millega kallid kaasad arvavad, et nad hakkama saavad? Saate võitmiseks peab naine oma meest võimalikult hästi tundma - nii tema tugevaid kui nõrku külgi.

Esimeses saates võistlesid Siiri ja Virko Sauelt, Kajari ja Taivo Raplast, Krista ja Margo Luunjast ning Mirjam ja Martin Saugast.

1. katse: Kui kiiresti suudab sinu mees suure haamriga kõik autoaknad ära lõhkuda? Virko sai sellega vägagi edukalt hakkama ning pärast esimest katset oli kõige rohkem žetoone temal ja Siiril.

2. katse: Mitu grammi šokolaadivõid suudab sinu mees pooleteise minuti jooksul ära süüa? Võistlejatele anti ette 350-grammine Nutella purk ja lusikas. Pakkumise võitis Mirjam, kes oli kindel, et Martin suudab ära süüa 275 grammi šokolaadivõid. Martin seda ei suutnud ja žetoonid läksid jagamisele.

3. katse: Mitu sibulat suudab sinu mees riivida 2 minuti ja 30 sekundi jooksul? Mirjam pakkus, et Martin on selle ajaga suuteline ära riivima seitse sibulat. Martinil õnnestus see suurepäraselt.

4. katse: Kui kiiresti ta suudab voodipesu vahetada? Siiri arvas, et Virko saab sellega hakkama 30 sekundiga. Seda ei juhtunud, kuid väljalangemisest nad pääsesid. Esimese paarina pidid saatest lahkuma Krista ja Margo.

5. katse: Mitu õhupalli suudab sinu mees lõhki puhuda 2 minuti ja 30 sekundi jooksul? Kajari pakkus, et neli. See jäi Taivol napilt saavutamata, mis ajas mehe üsna närvi.

6. katse: Kui pika distantsi suudab sinu mees velotrenažööriga kõige raskema astme peal kahe minuti jooksul sõita? Kajari pakkus, et Taivo jõuab sõita 800 meetrit. Mees sai ülesandega hakkama. Teise paarina pidid saatest lahkuma Siiri ja Virko.

7. katse: Mitu CD-plaati 20st suudab sinu mees kahe minutiga kilest avada, kasutades ainult käsi ja hambaid?  Kajari arvas, et Taivo suudab avada 11 plaati. Mees jõudis avada üheksa plaati ja seega võitsid saate ja 5000 eurot Mirjam ja Martin.

«Minu mees suudab» on Kanal 2 eetris neljapäeviti kell 20.30.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles