New Yorgi politseinik tegutses kupeldajana

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
New Yorgi politseinikud. Fotol olevad isikud pole juhtumiga seotud
New Yorgi politseinikud. Fotol olevad isikud pole juhtumiga seotud Foto: AP / Scanpix

USAs on paljastunud juhtum, kus üks New Yorgi politseinik tegutses kupeldajana.

Politseinik sundis kodust põgenenud 13-aastast tüdrukut prostituudina oma keha müüma, kirjutab Yahoo news.

 

Korrakaitsjad arreteerisid  35-aastase Wayne Taylor ja tema naissoost kuriteokaaslase. Kupeldajana tegutsenud politseiniku tööleping on peatatud.

 

Paarile esitati süüdistus inimröövis ja kupeldamises. USA seaduste kohaselt võib sellise kuriteo eest saada kuni 25 aasta pikkuse vangistuse.

 Kohtu andmetel põgenes 13-aastane tüdruk 10. jaanuaril kodust ja kohtus oma tuttavate läbi Tayloriga. Tüdrukut esitleti hiljem kui 19-aastast prostituuti, kelle seksuaalteenus maksab 40 dollarit.

 

Taylor ja ta kuriteokaaslane hoidsid teismelist Queensi linnaosas asuvas korteris vangis. Lisaks prostituudiks sundimisele peksid ja ähvardasid nad teda.

«Sellised juhtumid on kohutavad ja hoiatuseks nii vanematele kui ka lastele. Kõige kohutavam asja juures on see, et kupeldajaks oli politseinik,  kes on andnud vande järgida seadusi ja kaitsta ühiskonda,» nentis süüdistaja Richard Brown.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles