Vendade Jonaste unistuste kodus möllavad kurjad vaimud?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jonas Brothers
Jonas Brothers Foto: WENN
Hollywoodi staarselgeltnägija hoiatas lauljatest vendi Jonaseid, et majas, mille nad osta kavatsevad, möllavad kurjad vaimud.

Vennad soovivad osta kunagise Hollywoodi staari Marion Daviese maja, aga staare nõustav selgeltnägija Kenny Kingston väidab, et hoonel on must minevik, kuhu kuuluvad armuafäärid, abieluvälised lapsed, pöörased peod ja salapärane tuleõnnetus, kirjutab Wenn.

«Ma olen selles majas käinud ja seal liiguvad vaimud, nii head kui halvad,» sõnas Kingston. «Seal elas Marion Davies ja Hollywoodi legendide väitel oli Joseph Kennedyl (USA poliitik – toim.) seal nii tema kui Gloria Swansoniga armulugu.»

Kui Kingston kuulis, et vennad Jonased maja osta soovivad, olevat ta vaimudega ühendust võtnud, et hoone minevikuga tutvuda.

«Mulle öeldi, et seal eostati laps, väike poiss. Lisaks korraldas Kennedy seal palju maskiballe ja hinged pöörduvad pidevalt sinna tagasi. Mitte kõik neist pole head,» hoiatas selgeltnägija.

«Minu vaimude sõnul rikub see maja tervist ja Jonase-poisid peaksid seega selles majas oma tervisel silma peal hoidma. Maja tuleks enne nende sissekolimist õnnistada,» soovitas mees.

Kingston lisas, et võib õnnistamise ise joonde ajada, kuna on seda paljudele staaridele teinud.

«Loomulikult ei saa ma sellest aga rääkida. Põhimõtteliselt õnnistad sa seda kohta soolaga, pannes seda kõigile aknalaudadele ja uksepakkudele. See aitab halbu vaime peletada,» kirjeldas selgeltnägija.

Ehkki vennad Jonased pole oma vanematekodu vastas asuvat maja veel ära ostnud, olevat nad selle jaoks juba mööbli välja valinud ja palganud tippdisainer Kenneth Bordewicki sisekujundust tegema.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles