Modellisaade karmistab rahutuste vältimiseks reegleid

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Ameerika supermodelli» saadet juhib Tyra Banks
«Ameerika supermodelli» saadet juhib Tyra Banks Foto: Reuters / Scanpix
USA telesaatesse «America’s next top model» pürgijad peavad edaspidi alluma senisest karmimatele reeglitele, et vältida nädal tagasi saatesse pääseda soovinute tekitatud tänavarahutuste kordumist.

Tyra Banksi juhitud tõsielusarja produtsendid töötasid modellikspürgijatele välja senisest karmimad reeglid, kuna eelmisel nädalavahetusel New Yorgis peetud prooviesinemised lõppesid kaosega, kirjutab Wenn.

Toona tekkis Park Centrali hotelli ees prooviesinemist oodanute seas kaklus. Kähmlusega ühines sadu inimesi ning politsei vahistas sellega seoses kaks naist ja ühe mehe.

Vigastada sai kuus inimest ning pärast kähmlust katsid tänavat kingad ja riided. Politsei oli sunnitud prooviesinemise lõpetama.

Täna Texases toimuval prooviesinemisel kehtivad seetõttu juba karmimad reeglid: katsetele ei lubata kedagi, kes juba öösel või enne kelle kuut hommikul järjekorda on võtnud ning järjekorras võivad seista vaid üle 18-aastased naised. Saatja tohib kaasas olla vaid teismelistel neidudel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles