Tallinnas avab uksed uus ja glamuurne Casablanca

Elu24.ee peotoimkond
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinnas avatakse klubi Casablanca.
Tallinnas avatakse klubi Casablanca. Foto: promo

Reedel, 14. septembril, on ööelu nautlejad oodatud omanäolisse klubisse Casablanca, kus külastajaid võõrustavad hostid ja hostessid ning kus omanikud lubavad teeninduse viia teisele tasandile.

«Casablanca on koht, kus me paneme pidu koos oma sõprade ja külastajatega, seega ei piirdu meie meeskond vaid pelgalt jookide serveerimise ning klaaside koristamisega,» ütles tegevjuht Heiko Liiv.

See tähendab, et iga külastaja võib astuda julgelt klubi hosti või hostessi juurde ning temaga sõbruneda. «Meesterahvastel tasub «ettepanekutega» siiski ettevaatlik olla,» lisas tegevjuht kelmikalt.

Üks erinevus teistest klubidest saab olema suhtumises, nii personali suhtumises oma töösse kui ka klientidesse. «Me ei tahaks Casablanca külastajaid nimetada klientideks, vaid külalisteks,» kommenteeris klubi asutaja Liis Koppel. «Me suhtume oma külastajatesse pisut isiklikumalt, nii saab Casablancat külastades alati sooja vastuvõtu osaliseks, milles aga saab juba iga külastaja ise veenduda.»

Klientidena näevad klubi omanikud ennekõike küpseid täiskasvanud inimesi - neid, kes teavad, mida tahavad, kes peavad lugu heast seltskonnast, hubasest atmosfäärist ning mõnusast muusikast. Muuhulgas on klubil tulevikus kavas korraldada ka mõned live kontserdid.

Reedese avamise kohta ütles Liiv, et tegemist ei ole traditsioonilises mõttes avapeoga, vaid sooviga anda oma sõpradele ja teistele edasi sõnum, et Casablanca on kohal ja uudistamiseks avatud. Siiski toimub lähima paari nädala jooksul veel ridamisi muudatusi, näiteks avatakse teise korruse terass.

Samuti ootavad omanikud tagasisidet, et klubi külastajale veelgi kodusemaks muuta. «Meie eesmärk on luua õhkkond, kus meie külalised ennast hästi tunneksid,» ütles Liiv.

Klubi nimi Casablanca pärineb ühest kokteiliõhtust Londonis, kus klubi asutajad otsustasid killukese oma lemmikklubidest tuua ka Tallinna.

Casablanca on mõneti sümboolne, see tähendab ühtlasi valget maja, meid inspireerinud suurepärast filmi ning võrratut linna Marokos.

See on sild lõunamaise soojuse, swingiva ajastu peomeeleolu, kus klubisse tantsima või sõpradega kokkusaama minek oli niisama oluline kui teatri või peene restorani külastus, ning sõbraliku võõrustamise vahel.

Täpsem info siit.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles