Vändra Aveli vs Tõehetke Lilit

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Relika Rae ja Aveli Abel.
Relika Rae ja Aveli Abel. Foto: Erakogu

Mis ajast vampiirid sädelevad nagu?

Vampiirid on mittesädelevad ja sünged ja kõike muud kui sparkling ja glitter:/

See on juba isegi minu jaoks liiga gay.

Et siis jah, ma vaatasin uut n-ö trendikat filmi nimega „Twilight".

No muidu oli täitsa tore, aga ikkagi see sädelus. See on niisama hea kui lendavad zombid ...

Peale selle juhtusin vaatama reality-sarja „Unistuste printsess", sest telekast ei tulnud lihtsalt midagi muud.

Kohutav! Lihtsalt kohutav! Kogu selle beibäkarja peale on vist ainult kaks tüdrukut, kellel natuke ajusid paistab olevat. Nimelt Reelika ja Kärt, kui ma nüüd õigesti mäletan. Kärt meenutab mulle mingil põhjusel Heidy Purgat.

Arvan, et asi on meigis ja häälekõlas, aga ega sellel vist väga tähtsust ole. Igatahes tahan jõuda selleni, et sellist seebikate dramaqueen'i käitumist teemal „miks mind välja jäeti" nägin ma vist viimati algklassides. Masendav ...

Kogu see kamm seal pani mind aga mõtisklema selle üle, kumb on siis „normaalsem", kas Tõehetke Lilit või Vändra Aveli?

Lilitiga pole ma isiklikult kokku puutunud, kuid Aveliga käisin kunagi koos Gabriele moe- ja tantsukoolis. (Leidsin sellest ajast ühe pildi ka. Arvan, et oleme seal 9-10aastased.)

Ta oli jah sellise uimase olekuga ega osanud kunagi milleski oma seisukohta võtta või ei öelnud ta lihtsalt seda  välja. Samal ajal oli ta väga rõõmsameelne ja täitsa tore tütarlaps.

Praeguseks on ta mu kooliõde, kuid suhelnud pole ma temaga enam ammu. Igatahes näen teda üsna tihti ja lihtsalt pean mainima, et mulle ei meeldi ta juuksepikendused kohe üldse. Ma ei tea, miks, aga need tunduvad nii imelikud ja ta oma juustest liiga erinevad. Ja liiga pikad.

Rinnad on tal ilusamad kui Lilitil :P
Lilit aga tundub Avelile täiesti vastupidine olevat.

Selline vulgaarne ja pealetükkiv, kuid julgeb alati oma arvamust ja seisukohta väljendada. Välimuselt on ta kenam kui Aveli, aga sädeleb liiga palju. Ma ei oska seletada, mis mõttes, aga midagi on nagu liiga palju.

Tavaliselt meeldib mulle, kui kõik on "üüber" ja üle pakutud, sellest vist mu huvi drag queen'ide vastu, kuid Liliti puhul võiks asi just kuidagi tuhmim olla.
Lõppkokkuvõttes ma ei suutnudki oma eelistust valida.

Võib-olla seepärast, et inimesed on siiski kõik erinevad ja unikaalsed ning neid ei saa võrrelda. Või hoopis vastupidi: need kaks tütarlast on liigagi sarnased.

Kumba neiut eelistaksite teie?

Igal pool kirjutatakse dieetidest ja salenemisnippidest, aga keegi võiks õpetada, kuidas paksemaks saab, kui söömine ei aita.

Dumdididuuuuu! Gary Numan tuleb Rabarockile, juhhhhhuuuu!
Huvitav, millal Britney siia kanti jõuab, arvestades, et Madonna juba tuleb? Loodan, et varsti:)

Lugu, mida kuulata: Gary Numan "Jagged Ade Fenton version"

Video, mida vaadata: "Hüpnoos". 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles