Reporter.ee: Peep Taimla telefonis oli läinud nädalal 277 vastamata kõnet

Berit-Helena Lamp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Peep Taimla
Peep Taimla Foto: Kalev Lilleorg / Naisteleht

Rahvusringhääling lõpetas lepingu ilmateadustaja Peep Taimlaga, sest Peep olevat meedias levitanud valeinformatsiooni rahvusringhäälingu kohta.


Mis saab Taimla telekarjäärist, ei tea mees isegi. Kõik aga algas etteheitest, et Peep ilmunud rahvusringhäälingu eetrisse ilma teadustama liiga päevitunud näoga, vahendas Reporter.ee.

Peep Taimla on juhtunust väga šokeeritud. Peebu sõnul ei vasta kõik see tõele, mida ajakirjandus tema kohta rääkinud on. Peep pole üldse ühegi ajakirjanikuga suhelnud.

«Mina ei võtnud kirjutava pressiga ühendust. See jutt läks inimeste kaudu ja loomulikult siis kui oli juba härra Koogile helistatud, hakkasid ajakirjanikud mulle ka helistama,» rääkis Taimla.

«Siis olid kõned juba hoopis teise tonaalsusega ja siis kõlasid igasugused ähvardused ja see lõppes telefonitoru ära viskamisega,» ütles Taimla.

Endine ETV juht Ilmar Raag nimetas Taimlat lausa skisofreenianähtudega inimeseks.

«Mina tahaks kõige rohkem, et see lõputu kisa-kära maha rahuneks,» sõnas Taimla.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles