Galerii uuest saatest: homme alustab «Minu mees suudab»

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Homme on Kanal 2 programmi jälgima oodatud kõik lõbusat meelelahutust armastavad vaatajad, sest kohe pärast «Reporterit» kell 20 jõuab eetrisse naljasaate «Heeringas Veenuse õlal» uus hooaeg ning pärast seda kell 20.30 stardib särav show «Minu mees suudab!».

Nii mõnigi naine ei väsi kelkimast: «Minu mees suudab!».

Saatejuhid Kristjan Jõekalda ja Liina Randpere selgitavad välja, kas taolisel bravuuritsemisel ka tõepõhi all on. Mängus on uhke 5000 EUR väärtuseline auhind, mis sisaldab sularaha, viietärni reisi soojale maale ja hulgaliselt luksuslikku kodutehnikat.

Muuhulgas tuleb meestel end tõestada nii füüsilist jõudu nõudvates ülesannetes kui ka tavapäraselt naiste pärusmaaks peetud katsumustes. Eranditult kõik ülesanded on aga lõbusad, üllatavad ja pöörased.

Mäng käib nii, et mehed on lukustatud klaaskabiini, kust naisega suhtlemine on võimatu. Naised aga istuvad pokkerilaua taga ja teevad oma meeste võimete ja oskuste peale panuseid. Kas mehepojad ikka suudavad teha kõike seda, millega kallid kaasad arvavad, et nad hakkama saavad? Saate võitmiseks peab naine oma meest võimalikult hästi tundma - nii tema tugevaid kui nõrku külgi.

Saksamaalt alguse saanud hittformaati on tänaseks tehtud enam kui 40 riigis üle ilma.

Lõbus «Minu mees suudab» on Kanal 2 eetris juba sel neljapäeval kell 20.30. Vahetult enne seda, kell 20 jõuab eetrisse aga ülilõbusa huumorisaate «Heeringa Veenuse õlal» uus hooaeg.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles