Täna: TTVs tehakse juttu Savisaare laimamisest, spordiminutid sisustab Ott Kiivikas

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti meistrivõistlused kulturismis: Marek Morozov ja Ott Kiivikas.
Eesti meistrivõistlused kulturismis: Marek Morozov ja Ott Kiivikas. Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Tallinna TV saadetes arutletakse täna aktuaalsete meediateemade üle, tutvustatakse Tallinnas tegutsevate seltside ja kodanikeühenduste tegemisi ning külastatakse erinevaid spordirajatisi.

Tallinna TV pressiteade:

Tallinna TV õhtune programm alustab lühiuudistega, mis on eetris igal täis- ja pooltunnil, põhisaade algab kell 20. Lisaks saab kõiki uudislugusid ükshaaval vaadata ka internetist aadressil: www.youtube.com/ttvuudised. 

Kell 19.05 algavas saatesarjas «Teeme ise» tutvustatakse Tallinnas tegutsevate seltside ja kodanikeühenduste tegemisi. Oma põnevaid lugusid jutustavad inimesed, kellel on tahet oma heade mõtete ja agara toimetamisega muuta linnaelu paremaks ja huvitavamaks.

Meie õhuke riik ei suuda kaugeltki kõiki aidata, küll aga leidub inimesi, kes teevad seda vabatahtlikult, tasuta ja rõõmuga. Just sellistest tublidest inimestest räägitaksegi tänases saates koos Tallinna abilinnapea Merike Martinsoniga. Lisaks käiakse Eesti Punase Risti Tallinna Seltsis, Päästearmee Tallinna Kopli Korpuses ja Sotsiaaltöö Keskuses Sõbra Käsi, edastab Raepress oma pressiteates.

Aktuaalsetel meediateemadel arutletakse aga saates «Meedia keskpunkt», kus täna on vaatluse all Patriarh Aleksius II mälestusmärgi avamine Lasnamäel, kuhu tuli kokku üle kümne tuhande linlase ja terve rida Eesti kõrgemaid usutegelasi, kuid mitte ühtegi kutsutud ministrit. Lisaks tuleb juttu ajalehes Pealinn avaldatud suurärimees Alexander Kofkini avaldusest, milles ta küsib, miks uurimisorganid laimavad teda ja Savisaart.

Saates «Spordisõbrad» jätkatakse aga erinevate Tallinna spordirajatiste külastamist ning tehakse kokkuvõte viimase nädala olulisematest spordisündmustest. Saatekülaliseks on legendaarne kulturist Ott Kiivikas.

Lisainfot Tallinna TV programmi kohta leiab siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles