Millise mulje jättis uus põnevussari «Süvahavva»?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaader põnevussarjast Süvahavva
Kaader põnevussarjast Süvahavva Foto: Kanal 2

Täna startis Kanal 2s müstilise hõnguga põnevussari «Süvahavva», mis räägib eesti perest, kes kolib linnast maale, päranduseks saadud Süvahavva tallu.

Perekond mõistab peagi, et midagi on seal väga valesti. Kohalikud on nende suhtes kas pahaselt tõrjuvad või kaastundlikult murelikud, aga keegi ei taha talust ja selle eelmisest omanikust midagi rääkida. Siis käivituvad aga dramaatilised sündmused, mis muudavad sellest hirmutavast saladusest kõrvalehiilimise kõigile asjaosalistele võimatuks...

Süvahavva perekond:

Arnika (Doris Tislar)

Ta on seitseteist ja... kolib linnast maale! Ja nagu tema kohutavaks ehmatuseks selgub, siis majja, kus ei ole internetti. Nagu ta ise kinnitab, on ta cool ja moodne sellele vaatamata, et ta linde vaatleb.

Arnikal on vahest terav keel ja sarkastilised ütlemised ja nagu igale teismelisele, meeldib talle mõned asjad vanemate eest teadmata jätta. Maaolustiku koledust aitab tal leevenda see, et ta leiab kiiresti uued sõbrad.

Arno (Toomas Parra)

Kindlasti ei ole ta kõige tavalisem 12-aastane poisijõmpsikas. On päevi, millal ta ei räägi üldse... ja kui räägib, siis mitte autodest, jalgpallist ega rolleritest. Ehkki Arno räägib vähe, siis seda rohkem ta kuulab, tal on absoluutne muusikaline kuulmine. Mõnikord ta isegi kuuleb seda, mida teised inimesed ei ei suuda.

Arno on ka vanematele kurb mõistatus, ning Peep loodab, et uus keskkond ja maatöö aitavad tal pojaga lähedasemaks saada. Arno oskab peast arvutada suuri arve, ning õe arvates isegi teiste mõtteid kuulda.

Kristi (Katariina Unt)

Filoloog, kahe lapse ema ja eesti keele õpetaja, kellest nüüd on saamas eesti keele õpetaja maakoolis. Ta kolib perega Tartust maale, kitsast korterist suurde vanasse talumajja ja mida päev edasi, seda rohkem ta veendub, et pärandusega on kaasa tulnud asju, mida pole testamendis otseselt nimetatud.

Kristi ei salli mõistatusi, see tähendab, et need tuleb lahendada, sest kõigel on ju olemas loomulik seletus. Kui asjad kipuvad kriitiliseks minema siis avastab Kristi, et just tema on tegelikult perekonna pea.

Peep (Aarne Mägi )

Geograaf, kes on ilmas palju ringi rännanud. Ootamatu pärandus kaugelt sugulaselt Andruselt lubab tal teoks teha ammuse unistuse – vahetada linn eestilikuma elukeskkonna vastu maal.

Peep üritab jääda alati optimistlikuks, usub, et tema on see, kes peab sisendama oma perele entusiasmi ja siis teised järgnevad talle rõõmuga. Kui ta oleks Moskvast taganev Napoleon, siis ta ütleks oma sõduritele: «Noh, aga enam-vähem on ju asjad normis.»

Peebul on alati head mõtted ja tihti ta arvab, et sellest piisab – kui asi on hästi mõeldud, siis peab see ju käima minema. Nii võtabki ta ette palju rohkem, kui jõuab lõpule viia.

Allikas: www.kanal2.ee

Hea lugeja, avalda arvamust - mis Sulle sarja avaosa juures meeldis ja mis mitte?

«Süvahavva» on Kanal 2 eetris teisipäeviti kell 21.30.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles