Olle Mirme: «Süvahavva» on väga tugev sari

Rivo Veski
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Olle Mirme
Olle Mirme Foto: Raigo Pajula

Kanal 2 programmijuht Olle Mirme ütleb, et möödunud nädala teleauditooriumi mõõdikuuuring on pigem ootuspärane.

«Ma arvan, et see on täiesti tavaline teletop meie hooaja algul,» märkis Mirme.

Teletopi kirjed on Mirme hinnangul justkui kirsid tordil. «Et meie eelmisel nädalal kirsikesi tordile saime, ning et kuldmedal siiapoole tuli, on ju väga meeleolukas.»

Siiski ütleb Mirme, et sisuliselt hooaeg alles algab. «Täna õhtul jõuab Kanal 2 ekraanile uus kodumaine põnevussari «Süvahavva» ning paljud teisedki uued tulijad on veel televaatajateni jõudmata,» viitab Mirme sellele, et paikapanevaid järeldusi on veel vara teha.

Küll et «Süvahavva» žanri on peetud tavatuks Eesti küllaltki peavoolule keskenduvas meediaruumis, usub Mirme, et tegu on väga tugeva sarjaga. ««Süvahavva» on hea sari ja ma väga loodan, et seda meelt saab olema ka telepublik, kel avaneb täna õhtul sarja avaosa näha.»

Möödunud nädala esikoha võtnud Kanal 2 hittsari «Pilvede all» on «vanade tegijate» kontekstis ka Mirme hinnangul gigant, mida on uutel tulijatel raske lüüa.

«Ma loodan, et see jääb väga populaarseks sarjaks ja loodetavasti vaadatuimaks, aga teist otsa pidi on jube vara ennustada ja arvata - võimaluse peab andma ka nendele saadetele, mis pole veel eetrisse jõudnud.»

Mirme sõnul on Kanal 2 veel palju saateid, millelt häid tulemusi oodatakse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles