Sõbranna Anna-Maria Galojanist: leiti kits, keda karistada!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Staarpoliitik Anna-Maria Galojan
Staarpoliitik Anna-Maria Galojan Foto: Viktor Burkivski

Anna-Maria Galojani miljoni pätsamise loo juured on sügavamal, kui mõned ringkonnad välja paista lasta soovivad? Vandenõuteooria?

Loe Paavo Kanguri uuest raamatust «Hakkaja tüdruk. Anna-Maria Galojani tõus ja langus» -  kirjastuskunst.ee!

Poes sellest nädalast! 

«Anna-Maria oli 46-kilone nääpsuke. Kui algasid kohtuprotsessid,siis oli tal jube stress ja ta ei söönud midagi. Kardan, et tal on midagi närvidega,» arvas tema sõbranna.

On see siiras kaastunne? Igatahes ruttab ta kinnitama, et väga palju, mis Anna-Mariast kirjutatakse, ei ole õige.

Sõbranna Anna-Maria Galojanist: Temast on sadomasohhistlik läbi lugeda kõik need kommentaarid, mis temast kirjutatakse. Seal on sada õudset kommentaari ja ta üritab veel võidelda nendega...

Ta peab aru saama, et inimestele ei meeldi, kui sa oled noor, ilus ja edukas. Ta ei ole poliitik, aga ta tahab olla pjedestaalil.

Ta otsib õigust igalt poolt. Aga esiteks peab ta vaatama peeglisse, äkki on probleem temas? Ei ole ju loogiline, et ainult kõik teised on pahad.

Teda ümbritsesid inimesed, kes üritasid teda toetada

Kuidas ma saan talle anda nõu, kui ta nagunii seda ei kuula. Ma teadsin, et ta teeb nii, nagu ise tahab. Ma lohutasin teda, tundsin kaasa.

Ma võisin talle sada korda öelda, et ära loe internetikommentaare, aga ta ikka luges. Ta hommik algas internetiportaalides.

Ta tehti brändiks ja ühel hetkel ta saigi brändiks

Samas ta tahab, et temast kirjutatakse. Tähelepanu on narkootikum. See üks terassipidu,  sinises avara dekoldeega kleidis, oli lausa kohutav! Fotograafid lükkasid mind eemale ja torkasid kaamera Anna-Maria dekoltee vahele.

See oli siis järgmise päeva suurim uudis, et Anna-Maria oli rinnahoidjata seltskonnas.

Oleks ta Angelina Jolie või mõni teine filmitäht, aga kes ta on?

Miks temast kirjutatakse? Inimesed ei saa aru, miks ta staar on ja sellepärast on nii palju kohutavaid kommmentaare.

Mis bränd ta on? Hugo Boss? Dior? Ta ei ole ju keegi. Suur ümmargune õhupall. Aga talle meeldib istuda pool päeva juuksuris, talle meeldisid fotosessioonid.

Talle meeldib inimestele teha head ja kingitusi, kuid pärast pole tal alati mõtet nõuda, et heategu saaks tasutud. Muidu oli Anna-Maria tore, vahel isegi väga hea inimene.

Ka sõbranna Jekaterina ülekuulamise protokollist jäi mulje, et tema arvates tehakse Anna-Mariale sügavalt liiga

Ma rääkisin ülekuulamisel seda, mida Anna-Maria mulle rääkis. Mulle tundus, et leiti kits, keda karistada. Ma ei usu, et ta kogu raha pihta pani. Lihtsalt ei usu! Ma ei tea, kes vormistas need kinkekaardid.

Üks, millega Jekaterina argumenteerib, on need viis aastat, mis Anna-Maria advokaatidel enda jaoks töötatada on lasknud

Sinna on läinud kohutav raha!  Milleks? Tal oleks olnud odavam oma vigu tunnistada ja võlad maksta. Ma ei tea, kus ta võttis selleks raha. Minu arvates oleks tal olnud lihtsam tagasi maksta, aga eks advokaadid tahavad ka oma teenuste eest raha.

Sa võid Anna-Mariale jagada soovitusi, aga ta teeb alati oma tarkuse järgi. Ta ei ole loll ega blondiin.Ta on palju lugenud tark tüdruk. Ta mõistus töötab, aga ma ei saa alati aru tema motivatsioonidest.

Miks need kallid advokaadid? Ta emal oli väga raske. Ema luges ka neid kommentaare ja ka jutud läbi.

See on tema tütar, ükskõik mis tema kohta öeldakse, aga see on tema tütar. Emal on kõige raskem. Ta teab, et tema tütrele tehakse haiget, ja temal on seetõttu topeltraske.

Printsid ja kärnkonnad

Ju tegi Anna-Maria veel kord panuse ilule. Reno oli talle vist vaid sõbra eest ja see ei takistanud tal samal ajal teiste meestega mängimast, arvas üks Galojani ekssõbranna, hilisem vaenlane… 

Edasi loe

Loe Paavo Kanguri uuest raamatust «Hakkaja tüdruk. Anna-Maria Galojani tõus ja langus» - kirjastuskunst.ee!


Vaata pilte ka Galojani skandaalsest dekolteest!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles