Vaata! Mimicry ja Kene Verniku viimane ühiskontsert Telliskivis

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kool on alanud ja selle tähistamiseks peeti nädalavahetusel maha linna parim pidu Telliskivi Loomelinnakus. Kütet jagas ka viimast korda täies koosseisus Mimicry.

Vunki jätkus õhtust hilisööni, sest lavale astusid MIMICRY, TAAVI PETERSON & ÜDI, OSLO SKYLINE, LIQUI FUZZ ja LONE ESKIMOS. Peole panid väärika punkti DJ-d KATRIN JA KAUTECHRE.


SEE OLI MIMICRY VIIMANE KONTSERT, praeguse koosseisuga!

Mimicry – Eesti laul 2011, 2012 poolfinalisti missiooniks on luua täiuslikku peomuusikat ja äratada emotsioone, mida varem tuntud pole. Agressiivne ja ülbe ning lummavalt hingeline Mimicry segab electroclashi psühhedeelse techno, etnobiitide ja garaažirokiga.

Taavi Peterson & Üdi – 2007 aastal Superstaaris 3. koha saanud Taavi kütab oma bändiga 60ndate stiilis rocki, millel on ka peale muusikalise väärtuse sügavam sisu.

Oslo Skyline – Jaanuaris oma debüütsinglit esitlenud bänd tõuseb nagu täht muusikataevas, omades juba kindlat kohta Raadio 2 playlistis.

Liqui Fuzz - Neid ei piira žanrid. LF'i iseloomustab eksperimenteerimine effektide ja rütmidega, uute helimaastike otsimine, kummitama jäävad meloodiad ning kaevutäis entusiasmi oma muusika suhtes.

Lone Eskimos – Muusika on nende jaoks nagu taevas, vesi ja kõik, mis sinna vahepeale jääb. Nende laval olekut tuleb lihtsalt nautida sama palju, kui nemad isegi!

Vaata pilte!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles