Uus komöödiasari «Ment» alustab täna!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Ment»; Ago ja Anna
«Ment»; Ago ja Anna Foto: TV3

Tänasest on TV3 esmaspäevaõhtutes uus kodumaine komöödiasari «Ment». See on lugu ühe tavalise politseiniku argielust, täis äpardusi ja sekeldusi, mis vaataja mõnusalt muigama panevad.
 

Sari käivitub hetkest, mil ametikõrgendust lootnud ja selles kindel olnud  Ment (Ago Anderson) saab teada, et tema asemel  läheb paremale ametikohale hoopis Mendi kauaaegne patrullipartner, keda peategelane kunagi kõrgelt hinnanud pole. Asi muutub eriti kriitiliseks siis, kui kohale jõuab ka Mendi uus partner, kelleks osutub vigast eesti keelt rääkiv vene naine («Tantsi tagumik trimmi» saatest tuttav Anna Jankelevitš). Lisaks pingetele ametipostil pole Mendi elu ka kodus lillepidu - naine näägutab, poeg on mõttetu teismeline ning korter viletsavõitu. Kogu selle muserdava olukorra pöörab aga põnevalt helgemaks üks uskumatult keerukas  kriminaalasi, mida asub salaja uurima ka Ment.

Sarjas «Ment» mängivad Ago Andersoni ja Anna Jankelevitši kõrval veel Egon Nuter, Külli Reinumägi, Meelis Rämmeld, Marika Barabantšikova, Martin Algus, Vallo Kirs, Jaanus Mehikas, Leida Rammo, mustkunstnik Charlekas ja mitmed teised näitlejad ning avaliku elu tegelased.

«Mendi» meeskond on tänulik politseijõududele väga meeldiva koostöö eest. Vaatamata sellele, et tegu on komöödiasarjaga, näidatakse kõike politseisse puutuvat usutavalt ja suhtutakse politseinike töösse suure lugupidamisega. Huumor koorub tihti välja just vastandlikest olukordadest, millesse sarja peategelased satuvad – siiras soov abistada võib vahel põrgata inimeste eelarvamuste ja mõistmatuse vastu.

«Ment» on supersari kõigile neile, kes jumaldavad situatsioonikoomikat ja head nalja ning on valmis argisekeldusi läbi huumoriprisma vaatama.

«Ment» alustab TV3s täna kell 20.00.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles