Will.i.am oli noorena tihti näljane

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Will.i.am
Will.i.am Foto: HUSSEIN ZAK/SIPA/HUSSEIN ZAK/SIPA

Will.i.am pidi lapsena tihti nälga tundma.

 Mehe koolitee algas kell viis hommikul ning tänu sellele pikale seiklusele jäi ta ilma nii mõnestki söögikorrast, vahendab Contactmusic.

«Vahel tuli mul hommikusöögist loobuda. Kui sa elad vaid toidutalongidest, siis pole lapse jaoks hommikusöögi vahele jätmine hea.» Staar mõistab, miks on vaesuses elavatel inimestel sellest ringist väga raske välja murda. Peamiseks põhjuseks toob ta ümbritseva keskkonna ja psühholoogilise surve.

«Sinu perekond dikteerib sinu käitumise. Getos on olemas alkoholipood, tšeki rahaks vahetamise koht ja motell. Psühholoogiliselt võttes ütleb see sulle, et võta oma tšekk, tee rahaks, astu mõned sammud, osta alkoholi, joo end täis, mine koju ja lase end välja visata, sest teepeal on koht, kuhu magama minna,» arutles Will.i.am.

«Heas linnajaos näed sa vaid pargipinki, suurt toidupoodi ning suuri maju ja mitte mingeid motelle. Psühholoogilises võtmes ütleb see sulle, et peaksid oma raha hoidma ning selle eest perele vaid häid asju lubama, mida oma suures majas koos süüa. Hoopis teine süsteem.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles