Henrik Normann: pea püsti, kaimud, meie aeg alles tuleb!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Faktuaalse kaamera» osalised
«Faktuaalse kaamera» osalised Foto: TV3

Eesti säravaim parodist Henrik Normann alustab värsket telehooaega võimsalt uues sketšisaates «Faktuaalne kaamera».

«Faktuaalne kaamera» pihustab huumorisõelast läbi nädala kõige olulisemad sündmused nii kodu- kui ka välismaal ning paljastab nendegi teemade tagamaad, mis on muus meedias salajaseks jäänud.

Samuti võimaldab Henrik Normanni imepärane talent teleekraanile tuua persoone, kes tavaliselt kaamerate eest põgenevad või end limusiinide tumedate klaaside taga varjavad. Igas «Faktuaalse kaamera» saates on kindel koht ka püsirubriikidel, mis üllatavad ja -olenevalt vaataja huumorisoonest  - panevad muhelema, muigama, itsitama või laua naeru lagistama.

 

Siinkohal lühike intervjuu Henrik Normanniga:

Mis saade  on «Faktuaalne kaamera»?

«Faktuaalne kaamera» on saade inimestele, kes tahavad saada fakte, mitte udu, mida tavapärased meediakanalid välja ajavad.

Kui kiiresti andsid nõusoleku seda saadet teha?

Nõusoleku andmist saate tegemiseks vaagisin aastaid. Kes meist tahaks end panna nimekirja, mille alusel toimub järgmine küüditamine. Aga see valik tuli teha.

Mis on Sinu roll selle saate juures?

Minu roll saate juures on väga suur, ent meeskonnas on veel palju inimesi. Osa jääb paraku anonüümseks, aga ma ei süüdista neid selles.

Kui suur töö on iganädalase huumorisaate tegemine?

Iganädalase huumorisaate tegemine on suur töö, võtab umbes nädala.

Kes on kuulsused, keda on kõige mõnusam parodeerida?

Kõige mõnusam on parodeerida väga tuntud kuulsusi. Parodeeritavad tulevad minu juurde tihti, aga kiidavad harva. Olen sellega leppinud.

Kui sageli tuleb pööraselt naljaka sketši tegemisel naer peale?

Pööraselt naljaka sketši tegemisel ei tule kunagi endale naer peale. Keskpäraste ja kehvade sketšide puhul hirnume küll kõvasti.

Mida ütleksid neile, kes väidavad, et elu Eestis on nii karm, et pole põhjust millegi üle nalja teha?

Neile ütleksin: «Pea püsti, kaimud, meie aeg alles tuleb!».
 

«Faktuaalne kaamera» alustab pühapäeval kell 19.30.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles