Mitch Winehouse: Amy ei esine Grammyde jagamisel

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Amy Winehouse koos isa, Mitch Winehouse´iga
Amy Winehouse koos isa, Mitch Winehouse´iga Foto: WENN

Amy Winehouse´i isa põrmustas lootused, et staar võiks selle aasta Grammy auhindade jagamisel esineda, kinnitades, et ta tütar ei ole kontserdi andmise survega toime tulemiseks veel valmis.

Londonis taksojuhina töötav Mitch Winehouse kardab, et tütar on sellisel prestiižsel üritusel esinemiseks veel liiga habras, kuid on samas õnnelik, et neiu saab lõpuks ometi abi, mida ta vajab, vahendab WENN.

24-aastane Amy läks eelmisel nädalal lõpuks ühte Londonis asuvasse võõrutusravikeskusesse meelemürkidest vabanemiseks abi saama ning Mitch on kindel, et ta ei luba oma tütrel Grammy-tseremoonial osaleda.

«Ma ei ole kindel, et Grammy-gala toimub. Ma ei taha, et ta sinna läheks, ma arvan, et see võib tema jaoks veel liiga vara olla. Ta ei ole veel terve – sellepärast ta ongi võõrutusravil. Aga ta saab hästi hakkama ja talle pakutakse parimat ravi,» ütles Mitch Winehouse.

 

Amy Winehouse kandideerib sel aastal kuuele Grammy-auhinnale ning pidi väidetavalt 10. veebruaril toimuval üritusel ka ise lavale astuma, et tähistada võõrutusravi edukat lõppemist.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles