Kirsti Timmer soovib, et «Omakohus» mõjutaks poliitikute arvamust

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Saate «Omakohus» juht Kirsti Timmer
Saate «Omakohus» juht Kirsti Timmer Foto: Viktor Burkivski

Saate «Omakohus» juht Kirsti Timmer on erinevaid teleprojekte juhtides saanud piisavalt hea ülevaate inimeste arvamustest erinevatel teemadel ning praeguse saate puhul ei tule talle enam ilmselt miski väga suure üllatusena.

«Ma olen nii piisavalt Eesti elu erinevaid külgi näinud, et mul on oma arvamus kujunenud. Ma ju tean, kuidas elatakse maapiirkondades ja olles nende inimestega suhelnud, tean ka nende arvamust. Seega, tulemused mind ei üllata,» ütleb Kirsti otse välja, et kõigi hääletuste tulemused on kindlasti ka õigustatud, kirjutab Buduaar.

«Ma arvan, et need otsused peaksid pigem mõjutama neid, kelle otsustest eestlaste elu sõltub - poliitikuid, neid, kes elu Eestis reguleerivad ja meie elu ja olu eest vastutama peaksid. Nemad peaksid küll oma silmad avama ja nägema Toompealt kaugemale, ka Võrumaa metsadesse,» on Kirsti veendunud, et kahjuks ei suudeta piisavalt abi ja tähelepanu pöörata neile, kes seda tõesti vajavad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles