Horvaadid jäid smurfide rekordiga hiljaks

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Horvaadid kehastusid smurfideks
Horvaadid kehastusid smurfideks Foto: metro.co.uk,

Horvaatias katsetasid multifilmitegelasteks smurfideks kehastujad pääseda Guinnessi rekordite raamatusse, kuid jäid oma etteastega hiljaks.

Komini linnas kogunes 395 sinistesse ürpidesse ja valgetesse mütsidesse riietunud inimest, soovides teha omalaadse rekordi, vahendab abc.net.au.

 

Kuid kui nad Guinnessi rekordite raamatu esindusega ühendust võtsid, said nad teada, et nad on hiljaks jäänud. Inglased olid neist ettejõudnud.

 

«Lugesime internetist, et smurfide rekord on ameeriklaste käes ja siis oli ühte kohta kogunenud 290 siniseks animategelaseks kehastunud inimest. Otsustasime seda lüüa ning kohalik meedia vahendas meie katset,» ütlesid ürituse organiseerijad.

 

Organiseerijad lisasid, et nad pidid tunnistama oma ettevõtmise läbikukkumist.

 

Guinnessi rekordite raamatu andmetel hoiavad ühte kohta kogunenud smurfideks kehastujate rekordit enda käes Suurbritannia Warwicki ülikooli üliõpilased. Möödunud aasta juulis toimunud rekordipüstitamisele kogunes 451 smurfi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles