Inglanna loodab, et eksortsism vabastas ta mehe vaimust

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Inglanna loodab, et eksortsism vabastas ta mehe vaimust
Inglanna loodab, et eksortsism vabastas ta mehe vaimust Foto: SCANPIX

Suurbritannias elav lesk kutsus katoliku preestri viima läbi eksortsismiriitust, kuna naise sõnul ilmub magamistoa seinale ta surnud abikaasa kuju.

41-aastase Andrea Samuelsi kinnitusel on tegemist ta abikaasa Brianiga, kes suri neli aastat tagasi, edastab Daily Mail.

Samuti kuulab ta oma kodu vannitoas ammu surnud koera haukumist.

Samuels kutsus selle nädala kolmapäeval katoliku preestri, isa Paul Dadsoni ta kodust vaime välja ajama.

Isa Dadsoni sõnul meenutas magamistoa seinale tekkinud kujutis mehekuju. Samuti oli laes kuju, mis meenutas looma. Samuelsi arvates võib see loom olla ta surnud koer, bokser Hoob.

Naise kinnitusel ei ole need ainsad paranormaalsed nähtused ta majas.

Ta  lisas, et täiesti uus mööbel on järsku katki läinud ja pildid on seintelt alla kukkunud ning tal on olnud alates kujude ilmumisest olnud psühholoogilisi probleeme.

Püha isa piserdas majas igale poole püha vett ning palvetas.

Isa Paul Dadson töötas varem Aafrikas Botswanas ning tuli oma kodumaale Suurbritanniasse tagasi selle aasta jaanuaris.

Preestri sõnul on see teine kord, mil ta vaime on välja ajanud.

«Kaugelt vaadates oli tegemist mehekujuga. Varasemast kogemusest võin öelda, et majades kus on toimunud mingi satanistlik rituaal, võivad seal hiljem elavaid mõjutada kurjad vaimud,» lausus preester.

Andrea Samuels on oma Carlisle`i kodus elanud kümme aastat. Naine loodab, et preestri rituaalid vabastasid maja vaimudest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles