Menufilmist «Crash» tehakse telesari

Eger Ninn
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaader filmist «Crash»
Kaader filmist «Crash» Foto: outnow.ch

Hollywoodi näitleja Don Cheadle tahab teha Oscari-filmist «Crash» telesarja.

See 2004. aastal tehtud film võitis kolm Ameerika filmiakadeemia auhinda, saades parima filmi, parima originaalstsenaariumi ning parima režissööri kuldmehikese, vahendab WENN.

Nüüd aga tahab filmis osalenud Cheadle teha menukast draamast televersiooni. Cheadle on produtsent koos filmi režissööri ja stsenaristi Paul Haggisega ning plaanis on teha 13 tunniajalist osa, mida näidatakse Ameerika telekanalil Starz.

Starzi tegevjuht Stephan Shelanski vihjas, et nii mõnedki originaalfilmis osalenud näitlejad võivad ka sarjas kaasa teha.

«Me lihtsalt loodame materjali tugevusele ning Don Cheadle’i ja Paul Haggise suhetele originaalfilmi meeskonnaga,» seletas ta.

«Me räägime kõigiga. Me tahaksime võimalikult palju samu näitlejaid ka sarjas kasutada.»

See on alles teine Oscari võitnud film, millest telesari on otsustatud teha. 1967. aasta filmist «In The Heat Of The Night» tegi sarja Ameerika telekanal CBS kakskümmend aastat hiljem.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles