Päevatoimetaja:
Katrin Lust
(+372) 56681734

Armukade mees põletas ära oma naise disainerrõivad

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Toimetaja: Inna-Katrin Hein
Copy
Armukade mees põletas ära oma naise disainerrõivad
Armukade mees põletas ära oma naise disainerrõivad Foto: SCANPIX

Suurbritannias põletas armukade mees ära oma naise disainerrõivad, mille hind oli 15 000 naela.

Jõukas ööklubi omanik, 58-aastane Anthony Mead kahtlustas, et ta naisel, 50-aastasel Sutheera Ashley-Meadil on armuke, edastab The Telegraph.

Mees viis naise riided aeda, valas bensiiniga üle ja pani tule otsa. Paari kolm last nägid seda pealt.

Perepuhkusel olles jäi mehele silma, et ta naisele saadeti ja ta naise saatis pidevalt sõnumeid. Mees oli veendunud, et naisel on armuke. Ta käskis lõpuks naisel nende ühisest villast Essexis Mersea Islandil välja kolida.

Kui naine keeldus, läks mees magamistuppa, haaras kapist sületäie naise disainerrõivaid  ning põletas need ära.

Naine kutsus politsei ning Anthony Mead arreteeriti. Mees tunnistas üles, et põletas 15 000 naela väärtuses oma abikaasa rõivaid.

Anthony Meadi advokaat Paul Torn sõnas, et ta klient elas pikka aega pinges.

«Pere oli puhkusel ning mehele jäi silma, et ta naine saadab ja saab liiga tihti sõnumeid. Tal tekkis kahtlus. Mehe sõnul oli  nende abiellu sekkunud keegi kolmas. Härra Mead tahtis riiete põletamisega näidata, kui solvunud ja haiget saanud ta on,» selgitas advokaat kohtus.

Paar läks pärast seda intsidenti lahku. Samas Ashley-Mead eitas, et tal oleks kõrvalsuhe.

«Inimesed usuvad seda, millesse nad tahavad uskuda. Mu mees nägi paari sõnumit ja kohe arvas, et mul on kõrvalsuhe, kuid see ei vasta tõele,» selgitas naine.

Meadide 400 000-naelane maja, kus nad elasid 13 aastat, on nüüd müügis.

«Meil oli ilus kooselu, meil on kolm last. Laste pärast pean tugev olema. Samas tahan lahutust, sest elu ei ole enam endine,» lisas Ashley-Mead.

Kohtunik John Woolard määras Anthony Meadile 12 kuu pikkuse tingimisi karistuse. Mead pääses  naisele hävitatud rõivaste kinnimaksmisest, kuna naine ei soovinud seda.

Märksõnad

Tagasi üles