Vene tippmodell hukkus Porsche röövimist takistades

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anna Loginova
Anna Loginova Foto: celebrities.com

Venemaal hukkus tippmodell ja turvafirma omanik Anna Loginova, kui ta püüdis Moskvas takistada oma Porsche röövimist.

Loginova surnukeha leiti möödunud nädala lõpul Novomarinskaja tänavalt, vahendab STT.

 

Miilitsa esindaja sõnul oli naise riided rebenenud ja tal oli raske peavigastus, mis lubavad oletada, et ta lohises liikuva sõidukiga kaasa ja kukkus.

 

Juhtumipaiga juures olevas majas elav isik nägi sündmust kogu sündmust pealt ja teatas sellest ka miilitsale.

 

Pealtnägija sõnul nägi ta ristmiku juures peatunud hõbedast Porsche Cayenne`i, mille roolis oli noor naine. Järsku aga ilmus naise auto juurde järsult pidurdanud Lada.

 

Ladast väljus tumedate juustega mees, kes tormas Porsche juurde. Mees tõmbas naise välja, kes kukkus kõnniteele, istudes ise Porsche rooli taha.

 

Naine aga tõusis ruttu püsti ning haaras oma auto ukse käepidemest kinni. Mees sõitis paigalt, kuid naine ei lasknud autost lahti ja ta lohises auoga kaasa.

 

Lõpuks ei suutnud Porsche omanik enam kinni hoida ja ta kukkus teele. Kukkudes lõi ta pea vastu asfalti, mis sai talle saatuslikuks.

 

Miilitsa esindaja kinnitusel pole neil tõendusmaterjali, et autorööv oli seotud Loginova turvatöötaja tausta ja tema turvafirmaga, vaid see oli lihtsalt juhus.

Miilitsad leidsid Loginova Porsche hiljem üles ja üks kahtlusalune on vahistatud.


Loginova oli Venemaal tuntud modell, keda kasutasid oma reklaamnäona ka näiteks sellised firmad nagu BMW ja Chanel. Modellikarjääri kõrvalt tegutses ta professionaalse turvajana ja ta rajas oma turvafirma, kus töötasid ainult naised.



Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles