Liam Neesoni abikaasa suri

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Natasha Richardson ja Liam Neeson
Natasha Richardson ja Liam Neeson Foto: Reuters / Scanpix

Briti näitleja Liam Neesoni abikaasa, näitlejanna Natasha Richardson suri.

45-aastane Richardson sattus selle nädala alguses Kanadas Mont Tremblanti suusakuurordis  õnnetusse ja sai raske peatrauma, kirjutab Wenn.

Näitlejanna viidi Montreali Sacre-Coeuri haiglasse, kust ta hiljem saadeti New Yorgi Lenox Hilli haiglasse.

Arstid diagnoosisid, et staaril on ajupõrutus ja ajus vereklombid.

Hiljem ta tervis halvenes ning ta oli hingamisaparaadi all. Arstid eemaldasid eile teda elus hoidvad aparaadid, kuna ajutegevus oli täielikult lakanud.

Paar tundi pärast masinate lahtiühendamist Richardson suri.

«Liam Neeson, nende pojad, sugulased ja sõbrad on Natasha ootamatu surma pärast šokeeritud. Nad on tänulikud neile osutatud abi ja toetuse eest ning paluvad, et meedia raskel ajal neid ei tülitaks,» sõnas Richardsoni esindaja Alan Nierob.

Natasha Richardson pärineb näitlejate perekonnast. Ta ema on endine kuulus filmistaar Vanessa Redgrave ja isa oli filmirežissöör Tony Richardson.

Natasha Richardsoni filmikarjäär sai alguse 1986. aastal Ken Russelli filmis «Gothic». Oma karjääri jooksul mängis ta nii West Endis kui ka Broadwayl. 1999. aastal sai ta Tony auhinna Broadwayl etendunud muusikali «Cabaret» osatäitmise eest.

Lisaks on ta saanud mitmeid Briti lava- ja filmiauhindu.

Natasha Richardson abiellus 1990. aastal filmirežissöör Robert Foxiga, kuid kaks aastat hiljem lahutas.

1994. aastal abiellus näitlejanna Liam Neesoniga, kellega tal on kaks poega – 13-aastane Michael Richard Antonio Neeson ja 12-aastane Daniel Jack Neeson.

Näitlejannat jäid peale abikaasa ja poegade leinama ema Vanessa Redgrave, õde Joely Richardson ja poolvend Carlo Nero.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles