«Kaua võib»: varastatud auto autopoest

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aivar Riisalu
Aivar Riisalu Foto: Reporter.ee
TV3 tarbijasaade «Kaua võib» tõi televaatajani eelmisest saatest pärit teleriparandaja varasemad patud. Lisaks hoiatati kasutatuid autosid müüvate autopoodide eest, soovitati olla köögimööbli ostul ettevaatlik ning toodi vaatajateni võimalik probleem elektrivõrguga liitumisel.

Teleriparandajast pettur

Antonina ja Paveli tüli tõi saatele mitmeid telefonikõnesid, kus inimesed pahandasid Paveli pättuste üle – on võtnud telereid ja ei paranda neid või võtab raha ja kaob koos teleritega. Riisalu andis saatele tulnud telefonikõnesid ka politseile kuulata, kes soovitas petturite pärast politseisse pöörduda

Varastatud auto autopoest

Belgiast varastatakse autodokumendid, Hispaaniast varastatakse auto ja muudetakse selle numbrid Belgia omadeks ning müüakse Eesti või Leedu turul. ARK registreerib auto, sest taolise VIN-koodiga autot ei otsita. Taolisse lõksu sattus ka saate poole pöördunud Georg, kes oli Paide ametlikust autofirmast Sirden ostnud auto, mis osutus hiljem välismaalt varastatuks. Auto võeti temalt ära ning ta jäi ka rahast ilma, kuigi ta loodab selle siiski kätte saada. Sirdeni esindaja keeldus kommentaaridest.

Jamad köögimööbliga

Pere ostis 32 000 krooni eest köögimööbli, kuid mööbel on defektne ja halvasti kasutatav. Toomas näitas mitmeid probleeme ja arvas, et tegemist võib-olla osaliselt juba vanade detailidega. Riisalul ei õnnestunud mööblifirmast kommentaari küsida.

Majas pole elektrit

Sünne peab elektrit tootma generaatoriga, mis võtab ligi 300 krooni kütust päevas. Jaotusvõrk on küll lubanud elektrit liitumislepinguga majja, kuid pole seda senini teinud. Nii kurtis Sünne, et maja seisab valveta ja hallitus rikub maja.

Jaotusvõrgu esindaja sõnul jääb maja võrgust väga kaugele. Samas on ka maaomanikud olnud vastu liini vedamisele. Jaotusvõrk lubas veebruariks elektriliini valmis saada, kuid samas hoiatas, et liitumise hind tuleb 25 protsenti kallim, sest esialgsed tingimused muutusid.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles