PETA: Lady Gaga ja Rihanna on meeleheitel friigid!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lady Gaga filmis «Machete Kills»
Lady Gaga filmis «Machete Kills» Foto: twitter.com/Rodriguez

Loomakaitseorganisatsioon PETA mõistis hukka poptähed Lady Gaga ja Rihanna, kes ei taha loobuda ehtsa karusnaha kandmisest.

PETA on varem Gagat kiitnud, kuid nüüd jäi neile silma see, et lauljatar kandis filmi «Machete Kills» postril hundinahka, vahendab Digitalspy. Rihannal olid läinud nädalal Londonis jalutades jalas aga ehtsast maonahast saapad.

«Rihannal pole ilmselt aimugi, et saabaste nimel tapetud maod naelutatakse sageli puude külge ja nülitakse elusalt. Loomulikult ei saa nad minna Oprah saatesse selle üle nutma,» seisis PETA teadaandes.

«Roomajatelt saadud naha kandmine on jube ja kalk ning see jätab mulje, et ta pole reaalsusega kursis. Tema ja Lady Gaga tahavad meeleheitlikult friigid välja näha, mitte talendi poolest tunnustatud olla, ja see paneb mõtlema, kas nad ikka saavad aru, et tegelikult nende üle naerdakse.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles