Kylie Minogue ei taha vähist rääkida

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kylie Minogue
Kylie Minogue Foto: Pat Denton / WENN

Austraalia popstaar Kylie Minogue palus hiljutises sõnavõtus, et inimesed lõpetaksid küsimise, kuidas tema võitlus vähkkasvajaga on läinud, sest ta on süngest teemast tüdinenud.

Mingoue´il avastati vähk 2005. aastal ning praegu on ta vähist ja sellele ravi tüsistustest paranemas, kuid lauljatar ei soovi, et teda selle haiguse alal eksperdiks peetaks, kuna ta ei leia, et on positsioonis, et teistele inimestele sellealast nõu jagada, vahendab WENN.

«Ma ei oska paari sõnaga kokku võtta, mida see minu jaoks tähendas või mida see minuga tegi. Ma ei taha sellest liiga palju rääkida,» ütles Minogue vähist rääkides.

«Mul on mõningane arusaamine sellest, mida teised inimesed võivad läbi elada, aga mul pole vastuseid. Ma olen kindel, et ühel päeval suudan ma sellest rohkem rääkida. Kui ma räägiksin näost näkku mõne teise vähihaigega, jagaksin ma muidugi kõiki teadmisi.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles