Ithaka-Marial oli au esineda koos Alla Pugatšova ja Sofia Rotaruga

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pugatšova ja Rotaru üllatasid Jaltas Baltimaade staare, teiste seas ka Eesti lauljatari Ithaka-Maria Rahulat
Pugatšova ja Rotaru üllatasid Jaltas Baltimaade staare, teiste seas ka Eesti lauljatari Ithaka-Maria Rahulat Foto: TVNET

Eesti lauljatar Ithaka-Maria Rahula esines Jaltas selle suve suurimal Ukraina ja Venemaa popmuusikasündmusel Crimea Music Fest. Suur oli meie kaunitari üllatus, kui temaga ühinesid laval ka legendaarsed Venemaa estraaditähed Alla Pugatšova ja Sofia Rotaru.

Suurejoonelise ürituse puhuks pandi kokku seksikas ansambel Trio Baltija, kuhu kuulusid meie Eesti lauljatari lisaks veel ka Läti lauljatar Diana Pirogs ja leedulanna Mia. 

Tüdrukuid esitles publikule helilooja ja arranžeerija Ruslan Kvinta, autor, kes on kirjutanud üle 30 laulu Ukraina kuulsaimale diivale Sofia Rotarule.
 
Üllatus oli mõeldud erilise kingitusena just Sofia Rotarule, kes hiljuti tähistas ka oma juubelit. Baltimaade neiud esitasid tema hiti «Odna Kalyna», mis on peaaegu kuulutatud ka Ukraina mitteamtlikuks hümniks.


Pärast esimest salmi, mis lauldi nii leedu, läti, kui ka eesti keeles, tõusid publiku seast püsti  Alla Pugatšova ja Sofia Rotaru ning hakkasid tantsima. Seejärel suundusid diivad lauldes lavale.

Rahvas külvas laulu üle metsiku aplausiga. Laulu finaal oli üllatuseks ka Trio Baltiale. Lauljatarid kinnitasid hiljem, et neil polnud aimugi, et Venemaa suurimad staarid nendega laval poole laulu pealt  ühinevad.


«Mul poleks iialgi pähe tulnud, et võin kunagi samal laval seista kõrvuti Pugatšova ja Rotaruga ning nendega koos ühte laulu esitada,» jagas oma emotsioone pärast esinemist Läti lauljatar Diana Pirogs. «Eriti meeldis mulle, et diivad laulmisele lisaks ka meiega koos laval tantsisid!»

Sarnaseid emotsioone jagasid ka leedulanna Mia ja meie oma staarlaulja Ithaka-Maria, kelle arvates oli tohutu au esineda nii rohkearvulise publiku ees koos legendaarsete  estraaditähtedega.

Vaata videot esitusest! Kuidas meeldib?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles