Chris Rea kontserdile müüakse lisakogus pileteid

Eger Ninn
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Chris Rea
Chris Rea Foto: WENN

Tänasest läks müüki täiendav kogus istepileteid 23. veebruaril Rocca al Mare suurhallis toimuva Chris Rea kontserdile.

Huvi kontserdi istepiletite vastu oli niivõrd elav, et need müüdi välja eelmise nädala teisipäevaks. Kontserdi korraldaja BEM Agency palvele nihutada lava tahapoole saabus eelmise nädala keskpaigaks Chris Rea managemendilt jaatav vastus ja seoses sellega tekkis võimalus paisata müüki lisakogus istepileteid.

Staar toob Eestisse kaasa oma valguse- ja helitehnika. «Korraldajale on teada antud, et Chris Rea toob kaasa ka oma köögi ja kokad,» ütles kontserdi projektijuht Henri Lindal.

«Nõudmised on muuhulgas esitatud lavataguste ruumide sisustusele, kuid kõik artisti nõudmised on täiesti normaalsuse piirides,» lisas ta.

Chris Rea naaseb pärast põgusat eemalolekut lavalaudadele uue kvintetiga. Kahetunnisel kontserdil esitab The Fabulous Hofner Blue Notes segu bluusilikest instrumentaalpaladest ja uutest lugudest, ning muidugi ei puudu Chris Rea klassikalised hitid.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles