Kui oluline on kaunitar Charlene Renniti jaoks raha?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
12345
12345 Foto: Meelis Tomson / Õhtuleht

Juba pikemat aega Abu Dhabis elav ja töötav kaunitar Charlene Rennit, kes mõne kuu eest oma 25. juubelit tähistas puhkusreisiga Euroopa kaunimaid kuurorte külastades, rääkis Buduaarile oma lapsepõlveunistustest ja sellest, kui olulist rolli mängib tema jaoks raha.

Kui Charlene oli laps, siis unistas ta väga ebatavalistest ametitest, nüüd on ta aga õnnelik, et tema kunagine soov täide ei läinud.

«Lapsena tahtsin saada dinosauruste uurijaks või astronaudiks. Ma võisin lõputult entsüklopeediaid sirvida või tähistaevast uudistada ja see kõik tundus mulle nii ülikihvt, et muid variante ma endale tulevikuks tegelikult ette ei seadnudki. Aga jumal tänatud, et päris nii ei läinud,» naerab Charlene ning ütleb: «Leidsin oma unistuste ameti hoopis firmade grupi marketingijuhina, mis on just ideaalne väljund oma kreatiivsuse ja äriedendamise rakendamiseks.»

Tööd, mis kaunitarile ei meeldi, ta teha ei tahaks, tähtsat rolli mängib samas ka korralik sissetulek.

«Otse loomulikult on raha teenimine oluline, eriti tänapäeva materialistlikus maailmas. Ma teen oma tööd pühendunult ja kirega, et hoida eluviisi, mille endale saavutanud olen ja millest naljalt loobuda ega allahindlust teha ei tahaks. Samas ma ei oleks kindlasti nõus tegema tööd, mis mulle ei meeldi, õnneks pole selleks ka vajadust. Ma arvan, et iga inimene peaks tegema seda, mis talle endale kõige meelepärasem tundub ning oma tööd armastades on ju kõik eelised edukaks saamiseks olemas.»

Selleks, et oma alal edukaks saada, peab muidugi vaeva nägema. Charlene leiab, et mugavale oksale istuma jäämine ei lõpe üldjuhul hästi, ennast peab pidevalt täiendma.

«Mis puutub aga juhtu, kui meelepärase töö palganumber on väike, soovitan ma ennekõike antud alal kogemus kätte saada ning siis step by step järjest kõrgemale pürgida - mugavale oksale liiga kauaks istuma jääda ei tohi. Vaheta firmasid, turgu… .»

«Muutused on head ning iga muutusega saab oma karjääritingimusi alati parandada. Paralleelselt tuleks oma teadmisi pidevalt täiendada, kõige parem on lõppkokkuvõttes ise tööandjaks hakata. See oleneb muidugi ka inimesest endast, sest igaüks meist tööandjaks lihtsalt ei sobi ega tahagi saada. Lõpuks on igaüks oma õnne sepp ja ega küsija suu pihta ei lööda. Nii kuidas hindad ennast, hindab sind ka sinu ülemus. Kui oled omal alal hea - väljendub see ka sinu pangakontol. Kirg on edu võti.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles