Vaata, mis toimus uuenenud Tasku keskuse avamisel!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

30. augustil avas Tartus oma uksed uus ja suurem Tasku keskus, mis ühendab senise Tasku Plaskuga.

Tasku pidulikul avamisel võtsid sõna Tartu linnapea Urmas Kruuse, Tasku keskust arendava Estiko ASi nõukogu esimees Neinar Seli ning Puma Baltimaade esindaja Sarunas Kulvietis. Toreda üllatusena kinkis Kulvietis Tartu linnapeale uued ketsid - suurusega number 49. Meeleolumuusikat pakkus Tartu meeskoor Akadeemiline Emajõgi.
 
Avapäeval kell 12.00 avati uus Tasku keskus külastajatele. Tantsustuudio Shate tantsijad tutvustasid läbi tantsu värsket koolimoodi, avamispäeva õhtul esines aga Ott Lepland. Nädala lõpuni on Tasku kauplustel külastajatele varuks mitmeid suurepäraseid pakkumisi.
 
Tasku keskuse näol on tegemist aasta mahukaima kaubanduskeskust investeeringuga Lõuna-Eestis: 2400 ruutmeetri suuruse laienduse investeering koos Plasku renoveerimisega ulatub kolme miljoni euroni, kokku on keskuse (s.h. Dorpati) ehitusse investeeritud üle 60 miljoni euro, so üle miljardi krooni.
 
Tasku juurdeehitust iseloomustab kaasaegne interjöör ning mitmekülgne moekaupade valik - esindatud on tuntud poed nagu Lindex, Seppälä, Puma, Eagle Vision, Kanela jpt. Lisaks Tasku keskuse juurdeehitusele läbis uuenduskuuri Plasku keskus ning Tasku 2008. aastal valminud osa, kus äsja on avanud oma kauplused I.L.U., Bastion&Beself, Konplott, tänavu kevadel avati Mohito kauplus. Tasku keskusesse tuleb juurde ka uusi söögikohti nagu Square Kebab, Yo!, Boost Juice Bar.
 
AS Estiko arendatav Tasku keskus alustas tegevust 2008. aasta augustis, kui avati ligi miljard krooni maksnud Tasku moe- ja vabaajakeskus ning Plasku, kokku pindalaga 60 000 ruutmeetrit. Tänaseks on nii Tasku kui Plasku keskus läbinud uuenduskuuri ning saanud juurde 2400 ruutmeetri suuruse laienduse, millest 1800 ruutmeetrit moodustavad kaubanduspinnad. Uus kaubandustänav viib Tasku kokku Plaskuga ning kogu keskus saab ühise nime, milleks on Tasku.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles