Video: Märt Agu avas tasuta tantsukooli!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Uue Maailma tänavafestival 01.09.12
Märt Agu tasuta tantsukool!
Uue Maailma tänavafestival 01.09.12 Märt Agu tasuta tantsukool! Foto: Anu Saagim

Juba kuuendat korda jutti peetakse Tallinnas Uue Maailma linnajaos tänavafestivali. Festival rõõmustab külastajaid muusika, kunsti, luule, kodukohvikute, tänavaturu, spordi, tantsu  ja töötubadega.

Märt Agu pani lõdiseva rahva tantsu lööma

Meie tuntud tantsuõpetaja Märt Agu trotsis 1. septembri tänavafestivalil viihma ja külma ilma ning kogus kõik tantsuhuvilised suurde telki puusi hööritama.

Iga-aastane tänavafestival on Uue Maailma tähtsündmus

See septembri esimene nädalavahetus on Uue Maailma Seltsi eesmärkide ja tegemiste kõige selgem väljendus.

Neil kahel päeval ei ole Uue Maailma tänavad pelgalt autosid ristmikust teiseni kandvad asfaltväljad ning majades ja aedades ei toimeta mitte üürnikud ja omanikud.

Seal tegutsevad hoopis ühe kandi elanikud. Mootorsõiduk loovutab koha inimesele, too aga naeratab naabrile ja ütleb talle tere.

Külastajale tähendab Uue Maailma tänavafestival muusikat, kunsti, turge, tänavakohvikuid, mänge, töötubasid, sporti ja lihtsalt mõnusat olemist ühes rahulikus kesklinna asumis.

 
Uue Maailma tänavafestival näitab, et ka linnakeskkonnas võivad valitseda sõbralikud suhted. Anonüümsest linnadžunglist elamisväärse kodukandini viib vaid naabrile öeldud "tere".
 
Vaata pilte ja videot!
 
 
 
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles