Iron Maidenist tuntud laulja Blaze Bayley esineb 19. aprillil klubis Tapper

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Blaze Bayley koos ansambliga
Blaze Bayley koos ansambliga Foto: http://www.myspace.com/blazebayley

19. aprillil astub rokiklubi Tapper lavale bändidest Iron Maiden ja Wolfsbane tuntud vokalist Blaze Bayley koos omanimelise bändiga. Blaze Bayley kava koosneb nii Iron Maideni, Wolfsbane'i kui ka aastast 1999 tegutsenud sooloprojekti lugudest.

Blaze Bayley sai muusikaringkondades tuntuks kui Inglismaa rokibändi Wolfsbane laulja. 1993. aastal, mil Iron Maideni kauaaegne vokalist Bruce Dickinson lahkus, valiti teda asendama Bayley, kelle esimeseks plaadiks uues bändis sai «The X Factor».

Järgnes mitmeaastane tuuritamine ning 1998 albumi «Virtual XI» lindistamine. Kui Iron Maiden 1999. aasta veebruaris teatas, et nende ridadesse naaseb Bruce Dickinson, asutas Blaze Bayley uue, omanimelise bändi.

Fännid ja kriitikud on sooloprojekti puhul leidnud üksmeelselt, et selle materjal sobib Bayley vokaalile ning laulmismaneerile märksa paremini, seda enam, et Iron Maideni ridades vaevasid Blaze'i sagedased hingamisteede haigused. Samas esitavad nii Iron Maiden kui Blaze Bayley kontserditel senini lugusid kahelt koos kirjutatud plaadilt.

Tänaseks on Blaze välja andnud neli stuudioplaati, ühe liveplaadi ning live DVD. Tänavu märtsis peaks ilmavalgust nägema ka uus DVD «The Night That Will Not Die».

 

Piletid klubis Tapper toimuvale kontserdile tulevad müüki esmaspäeval, 23. märtsil kell 10:00 kõigis Piletilevi müügipunktides ja Statoili teenindusjaamades hinnaga 295 krooni. Piiratud koguses 250-krooniseid sooduspileteid müüakse esmaspäevast Tallinnas kauplustes «Lasering» (Pärnu mnt. 38), «Rockroad» (Endla tn. 38) ja klubis «Tapper» (Pärnu mnt. 158g).

Uksed kontserdile avatakse kell 20 ja üritus on vanusepiiranguta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles