Sage Stallone suri müokardiinfarkti tõttu

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sage Stallone
Sage Stallone Foto: Wikipedia.org

USA Los Angelese koroneri esindaja teatas, et näitleja Sylvester Stallone`i poeg Sage Stallone suri loomulikel põhjustel.

Lahkamine näitas, et mehel tekkis müokardiinfarkt, edastab The Guardian.

Lahkamisraportis seisab, et kuigi Sage Stallone´i organismist leiti narkootilise aine jääke, ei olnud need ained surma põhjuseks.

Sage Stallone suri 13. juulil, olles vaid 36-aastane.

«Sage Stallone´i surma põhjuseks oli südamehaigus ateroskleroos, mis tekitas lõpuks infarkti. Narkootikumide ületarbimine ei ole surma põhjuseks. Tegemist oli haigusest põhjustatud surmaga,» selgitas koroneri esindaja Fred Corral.

Corral kinnitas, et lahkamine paljastas mehe organismist väikese koguse düdrokodooni, kuid seda oli tapvaks koguseks liiga vähe.

Sage Stallone`i surnukeha leiti ta Hollywood Hillsis asuvast kodust. Laiba leidis koristaja, kes kutsus politsei.

Sage Stallone oli näitleja Sylvester Stallone´i noorem poeg. Ta mängis koos oma kuulsa isaga mitmes filmis. Teda tuntakse eelkõige filmist «Rocky V», kus ta mängis peategelase Rocky (Sylvester Stallone) poega Rocky Balboa Jr.

Müokardiinfarkti põhjustab verevoolu vähenemine südame pärgarteris.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles