Kultuurimaja ootab armastuspilte

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Armastust võib mõista väga erineval moel.
Armastust võib mõista väga erineval moel. Foto: Elmo Riig / Sakala

Viljandi kultuurimaja on välja kuulutanud võistluse «Armastus», millele on oodatud positiivsust, hoolivust ja armastust täis fotod.


Esitada võib nii tava- kui digikaameraga tehtud mustvalgeid või värvifotosid, mis on laboris või tindiprinteriga trükitud A4 formaadis fotopaberile. Üks autor võib tuua kuni viis tööd.

Fotod palutakse esitada märgusõnaga ümbrikus. Töödele tuleb lisada sama märgusõnaga kinnine ümbrik, milles on leht autori andmetega: nimi, vanus, aadress, e-postiaadress ja telefoninumber.

Foto saatja vastutab esitatud fotode autorsuse ning muude andmete õigsuse eest. Pilte ei ole lubatud eri kaadritest kokku monteerida, kuid lubatud on foto tehnilist kvaliteeti parandav töötlus ja kadreering.

Fotodega ümbrikud tuua 1. maiks Viljandi kultuurimaja valvelauda või saata postiga aadressil Viljandi kultuurimaja, Tallinna t. 5, 71020 Viljandi.

Osaleda võivad kõik soovijad, välja arvatud võistluse korraldamisega seotud isikud.

Võistlevaid fotosid hindab žürii, milles on esindatud professionaalsed fotograafid, aga ka kunstiinimesed ja ajakirjanduse esindajad. Žürii lähtub hindamisel pildi väljendusrikkusest, selle kunstiline ja tehniline tase on väiksema tähtsusega.

Tulemused avaldatakse 10. mail Viljandi kultuurimajas korraldataval fotopäeval ning sealsamas näeb esitatud fotode paremikust kokku pandud näitust. Võistlusele esitatud tööd tagastatakse soovijatele ühe kuu jooksul pärast näituse lõppu.

Korraldaja käib piltidega heaperemehelikult ümber ja teeb omalt poolt kõik, et need jõuaksid kvaliteetselt žürii ette. Korraldajal on õigus kasutada kõiki osalenud fotosid meediaväljaannetes, interneti koduleheküljel ja avalikel üritustel ilma autoritasu maksmata.

Auhinnad on firmadelt Nikon School, Nikonlovers, Olympus Estonia, Maksifoto ja Overall Eesti, Kissa-Märdi talult ning Viljandi kultuurimajalt.

Lisainfot saab e-postiaadressil valdo@viljandikultuurimaja.ee.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles