Kooliteatrid mängivad võistu

Andres Pulver
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tšernobõli tuumajaama neljandat reaktorit ümbritseb praegu betoonsarkofaag..
Tšernobõli tuumajaama neljandat reaktorit ümbritseb praegu betoonsarkofaag.. Foto: AFP / Scanpix.

Märtsikuu viimasel laupäeval, 28. märtsil, kogunevad Rakvere rahvamajja Rakvere kooliteatrid, et selgitada kooliteatrite riigifestivali maakonnavooru parimad.


Rakvere linnanoorte näitetrupi juhendaja Tiina Rumm ütles, et noorteteatrite päeva algab kell 11 Rakvere vene gümnaasiumi noorte etendusega "Aioga", mis põhineb neenetsi muinasjutul.

Kell 11.30 etendab Rakvere linna algkool Juhan Viidingu ja Tõnis Rätsepa "Olevusi", kell 12 näitab Rakvere reaalgümnaasiumi laulu- ja mänguselts Karla omaloomingulist "Stsenaariumi".

Kell 13 astub lavale noorteteater Jabloko Jaroslava Pulinovichi näidendiga "Nataška unistus", kell 14.15 saab vaadata Rakvere gümnaasiumi teatriansambli omaloomingulist lavastust "Körtpärtlisärk pühapäeva hommikul".

Noorte teatripäeva lõpetab kell 15.30 Rakvere linnanoorte näitetrupp Svetlana Aleksijevitši "Tuleviku kroonikaga", mis põhineb Tšernobõli tragöödiast inspireeritud raamatul "Tšernobõli palve. Tuleviku kroonika".

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles