Rhys Ifans: marihuaana tuleks legaliseerida

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rhys Ifans
Rhys Ifans Foto: Mavrixphoto / Scanpix

Näitleja ja muusik Rhys Ifans kutsub ametnikke üles kanepit legaliseerima, kuna mehe arvates on keelatud mõnuaine «kasulik ravimtaim».

Ifans, kes viibib praegu legendaarse Briti narkosmugeldaja Howard Marksi eluloofilmi «Mr. Nice» võtetel, on kindel, et marihuaana on alkoholist oluliselt ohutum, vahendab WENN.

«Paljudele Walesi inimestele meeldib popsu teha ja Howard on selle ala tšempion. Põhjus, miks ta seda müüs, oli selles, et ta arvab – ja mina nõustun temaga – et kanep on kasulik ravimtaim,» ütles Ifans.

«Ma leian, et marihuaana tuleks legaliseerida. Mitte selleks, et inimesed pidevalt igal pool ennast pilve tõmbaks, aga selle jaoks, et seda oleks võimalik kontrollida. Narkootikumid on olnud lubatud rohkem aega, kui nad on olnud keelatud, ja on puhas silmakirjalikkus, et noortele võib müüa alkoholi, aga marihuaana on illegaalne.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles