Meribel Müürsepa kunagine eurolugu saab uue kuue

Verni Leivak
, Reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Meribel Müürsepp
Meribel Müürsepp Foto: Liis Treimann

Peagi jõuab raadiotesse uusversioon mõne aasta tagusest eurolaulust «Mr Right». Ent nüüd ei esita seda Meribel Müürsepp üksi, vaid koos kummimaski taha varjunud Mikiga.

«See on lugu minust,» seletab Miki oma uut lauluvalikut. «Kui aus olla, siis see laul on lausa kosmiliselt hea ja oleks võinud osaleda kas või Universiooni lauluvõistlusel. Et loo heliloojad on samad kes Kreisiraadiol, siis miks ei võiks ma seda laulu esitada? Kas ma näen halvem välja kui Oja-Pets? Või pole ma nii tark nagu [Hannes] Võrno? OK, puuduvad küll [Tarmo] Leinatamme vuntsid, aga saan kepitantsuga hakkama ükskõik millisel planeedil.»

Meribel Müürsepp, kes viimasel ajal aktiivsest šõubisnisest taandunud (osales viimati muusikalides «Fantoom» ja Saksamaal mängitud «Hüljatutes»), tunnistab, et tema on menupala uusversiooniga siiski üsna vähe seotud: «Minult küsiti lihtsalt luba, kas seda võib teha.» Uus variant on vanast tunduvalt tempokam.

Siiski kavatseb Müürsepp lähitulevikus pigem õpingutele kui laulmisele tähelepanu pöörata. Nimelt kavatseb ta varsti lõpetada EBSis rahvusvahelise ärijuhtimise eriala. «Kooli lõpp tuleb raske, kavatsen ju kooli kahe ja poole aastaga lõpetada, nii et muusikalises mõttes ma midagi väga suurt ei plaani. Tahan ühe asjaga enne ühele poole saada.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles