Ringo Starr palus saatejuhilt avalikult vabandust

Eger Ninn
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ringo Starr
Ringo Starr Foto: AP / Scanpix

Ringo Starr palus avalikult vabandust Ameerika telemehe Regis Philbini ees peale intsidenti eelmisel nädalal tema hommikuses saates, kust staar laulmata vihaselt välja tormas.

Eksbiitel pidi esitama saates «Good Morning With Regis And Kelly» oma singli «Liverpool 8», ent see kadus saladuslikult kavast, vahendab WENN.

Hiljem selgus, et saate produtsent tahtis Starri sundida oma lugu esitama tunduvalt lühemalt, kui alguses kokku lepitud.

«Sellel ei olnud midagi pistmist Regisega sest me armastame teda. Rahu ja armastust! Tema produtsent leidis, et annab meile väga vähe aega loo esitamiseks ning me tegime, mis suutsime,» seletas Starr.

«Ja ikkagi ei olnud see tema jaoks piisavalt lühike. Sellel laulul on oma lugu, nii et me kirjutasime selle. Me tahtsime seda esitada. Igatahes, me ei suutnud kompromissi leia ja pidime seega lahkuma,» lisas ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles