Anna-Maria Galojan: võitlen eelarvamustega

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anna-Maria Galojan
Anna-Maria Galojan Foto: Marianne Loorents / SL Õhtuleht

Möödunud aasta kevadel Reformierakonna valimiskampaania käigus riigikokku kandideerinud, Eesti Euroopa Liikumise juhatajaks valitud ja EEL-i rahaskandaaliga avalikkuse huviorbiiti sattunud blondi kaunitari Anna-Maria Galojani sõnul võitleb ta eelarvamustega.

Galojani arvates lõi meedia temast kuvandi kui vastutustundetust tibist, kes on valmis enda eksponeerimiseks laialt võõrast raha laristama, kirjutab Just!

 

Naise sõnul on tema puhul lihtsalt tegemist sihikindla inimesega, kuid paljudel on see miskipärast kahe silma vahele jäänud.

 

Galojan jätkas, et ta on alati olnud fanaatiline välispoliitika austaja ja tal on olnud võimalus kujundada oma rolli tema töökohaks olnud organisatsioonides.

 

«Piltlikult öeldes olen nagu sprinter, kes jookseb ja jookseb ja kui midagi teda ei takista siis jooksebki edasi,» leidis Galojan.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles