End Eesti rokkmuusika lipulaevaks pidav bänd Sun ilmutas värske singli

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Singli «Kohvile ei jää» visuaal
Singli «Kohvile ei jää» visuaal Foto: Katrin Parker / The Sun

Ansambel The Sun ilmutas uue singli «Kohvile ei jää», mille teeb eriliseks asjaolu, et singli kaanekujunduse leidmiseks korraldas ansambel oma fännide seal avaliku konkursi.

«Kui tavaliselt oleme palunud kujundused valmis teha proffidel, siis sel korral otsustasime, et tore ja huvitav oleks vaadata, milline võiks olla tulemus, kui kujundamisel proovivad kätt need, kes sellega igapäevaselt ilmselt kokku ei puutu,» rääkis Tanel Padar võistluse korraldamise tagamaadest. «Ning konkursile, millel osalemise aeg oli ehk natuke liiga lühike, laekus tegelikult rohkem ägedaid töid, kui me oodata julgesime.»

Saabunud 22 kujunduse seast valis žürii, mis koosnes eranditult muusikutest-bändiliikmetest välja oma lemmiku, milleks osutus Katrin Parkeri kujundatud cd-kaas «Võidutöö valisime puhtalt selle pealt, milline meie meelest kõige rohkem looga «Kohvile ei jää» haakub. Nii saamegi võitjaks kuulutada selle kujunduse mis meile lihtsalt kõige rohkem meeldis,» tutvustas The Sun'i kitarrist Tarvo Valm võidutööd.
 

Uue singliga seoses plaanis veel üllatusi

Lisaks võimalusele fännidel endil kujundada singli esikaas, annab The Sun oma fännidele võimaluse ka lugu teatud aja jooksul tasuta alla laadida. «Tegime sama lükke viimati ka kevadel oma eelmise singliga ning tunni jooksul alla laetud lugude arv näitas vägagi ilmekalt, et huvi uue ja hea muusika vastu on eestlastel alles,» rääkis bändi mänedžer Danel Pandre. «Pakume oma fännidele võimalust ka seda singlit tasuta teatud aja jooksul endale salvestada - nii saame vähemalt The Sun'i poolt inimestes süvendada arusaama, et muusikat pole alati vaja ilmtingimata varastada. Selleks, et saada teada, millal ja kuidas lugu laadida saab, tuleks jälgida meie ametlikku Facebook'i lehte
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles