Algamas on võistlus «Väike Miss Estonia»!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
"Miss little Estonia" võitjad saavad võimaluse esindada Eestit konkursil „Väike
Maailma Miss“ - "Little Miss World"
"Miss little Estonia" võitjad saavad võimaluse esindada Eestit konkursil „Väike Maailma Miss“ - "Little Miss World" Foto: SCANPIX

Produktsioonifirma Destate Republic kuulutab välja konkursi «Väike Miss Estonia»!

Osaleda võivad lapsed vanuses 5-12 aastat. Konkursi finaal toimub 9. septembril Tallinnas.


Kui arvate, et teie tütar on andekas ja võluv ning on sündinud olema laval, andke palun sellest teada: miss@destaterepublic.com

Eelvoorus osalemiseks palume saata viis pilti lapsest. Piltide juurde märkige lapse nimi, perekonnanimi, vanus, huvid ja teie kontakttelefon. Eelvooru võitjatega võetakse ühendust.
 

Finaalis esinevad osalejad kahes vanuserühmas: 5-8 aastat ja 9-12 aastat

Mõlema rühma võitjad saavad võimaluse esindada Eestit konkursil «Väike Maailma Miss»- «Little Miss World», mis toimub Antaalias (Türgi) 30.09.-06.10 2012.

Teised edukad finalistid saavad võimaluse osaleda «Little Miss Europe» & «Little Miss Slavyanka» ja «Little Miss & Mister Continents» festivalidel.
 

Samuti kutsume osalema kinnises castingus tüdrukuid vanuses 13-14 aastat, kes võivad esineda vanemas «Little Miss World» vanuserühmas.

Poistel vanuses 5-14 aastat on samuti võimalus pääseda konkursile «Little Miss & Mister Continents», mis toimub Antaalias samal ajal tütarlaste võistlusega.
 

Lisainfo: +372 56 689 625 või miss@destaterepublic.com

Kas sina saadaksid oma lapse missivõistlusele?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles