Luukas Kristjan Ilves sõbrustab ametnikupreiliga

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi pärimusmuusika festivalil lasi vöö lõdvemaks ka presidendi vanim laps Luukas Kristjan Ilves, kelle vabamat seltskonda naudib ka noormehega sõbrustav Helena Hinto.
Viljandi pärimusmuusika festivalil lasi vöö lõdvemaks ka presidendi vanim laps Luukas Kristjan Ilves, kelle vabamat seltskonda naudib ka noormehega sõbrustav Helena Hinto. Foto: Jelena Rudi

Haapsalu Augustibluus meelitas teiste seas bluusirütmis tiksuma ka president Toomas Hendrik Ilvese poja Luukas Kristjan Ilvese (24).

Pärast suhte purunemist aasta alguses praeguse siseministeeriumi infotehnoloogia- ja arenduskeskuse kommunikatsioonijuhi Berit Pihoga särab Luukase kõrval nüüd uus kaaslane - riigiteenistuja Helena Hinto - koos liikusid nad ringi ka juba Viljandi Folgil, kirjutab Kroonika.

Piltilus majandus- ja kommunikatsiooniministeeriumi peaspetsialist Helena on kahtlemata ka intelligentne ja haritud vestluspartner - kui Luukas Kristjan on tudeerinud Ameerika Ühendriikides Stanfordi ülikoolis filosoofiat ja rahvusvahelisi suhteid, siis Helena on Tartu Ülikooli kõrval tarkust taga nõudnud ka Uppsala ning West Virginia ülikoolis.

Riigi Infosüsteemi Ameti ekspert Luukas Kristjan jääb teemal enda läbikäimisest Helenaga diskreetseks - ta annab vestluses vaid mõista, et neid seob praegu sõprus.

«Tänud kirjutamast, kuid mul ei ole teie küsimusele vastust,» lisab Luukas. «Olen eraisik ning ei pea enda era- ja sotsiaalelu kommentaari ega avalikku tähelepanu väärivaks.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles